-8% Намалена
цена

Луксозна, просторна къща до Киноцентър „Бояна“

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
кв. Бояна / София / България

Етажност на сградата
3

Мазе
да

Спални
3

Бани
4

Гаражи
2


Площ на сградата
550 м²

Площ на парцела
1030 м²

Цена
-8% 750 000   695 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Вана, Душ кабина, Оборудвана баня, Сушилня

Подове
Подове с паркет, Подове с теракот

Разстояния
4 км 15 км

Последна актуализация
18.12.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 4 км
  • Летище Sofia (SOF): 15 км
  • Магазин за хранителни стоки: 1 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно
  • Парно на твърдо гориво
Административна информация за офертата

Вид на имота: Къща
Размер: 550 кв.м.
Двор:1030 кв.м, перфектно поддържан двор с много зеленина, многобройни видове цветя и храсти.
Локация: В близост до Околовръстен Път
Сграда:Поддържана къща с луксозни общи части
Етаж:Къща на 3 етажа.
Разпределение: Първо ниво: фитнес, сауна, басейн. Второ ниво:Всекидневна с трапезария и кухненски бокс; Трето ниво: Спални с кабинет.
Мебели:Напълно обзаведена
Отопление:Локално
Гараж/ парко място: 2 броя.
Предимства на имота: Качествено строителство и местоположение.
Чудесно проектирана и изградена къща, луксозно завършена и обзаведена с вкус и внимание към всеки един детайл без компромис към качество на материали и мебел.
Застроената площ на къщата от 550 кв.м. е функционално разпределена между дневен тракт, разположен на първи етаж, зона за спорт и отдих в полусутеренния етаж и втори етаж състоящ се от работен кабинет – библиотека и две спални помещения, всяко от които със самостоятелна баня с тоалетна . Всеки от етажите има хубава панорамна тераса с невероятно живописна гледка към София.
Дневният тракт се състои от много светла и просторна всекидневна, трапезария и напълно оборудвана с уреди от най-висок клас кухня.
Сауна, баня с тоалетна, малък и приятен за отмора басейн, заедно със зала оборудвана с фитнес уреди и удобна мека мебел, са разположени в сутерена. Дограмата на къщата е с двоен стъклопакет и с прекъснат термомост. Всички прозорци на къщата са с алуминиеви ролетни щори, която е допълнителен изолатор.
За приятните летни вечери, дворът е аранжиран с пищна зеленина с многобройни видове цветя и храсти които обгръщат уютно приятна беседка с барбекю.
Отоплението е локално с котел, но има възможност за присъединяване към газопреносната мрежа.
Мястото, в което е разположен имота е тихо и уединено с бърз и лесен достъп по асфалтово шосе към Околовръстен път.
Изградена канализация.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот