Голям парцел в топ център

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел в регулация
(Парцел с проект, Инвестиционен проект)


Местоположение
кв. Център / София / България

Обща площ
2500 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Последна актуализация
09.10.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата

УПИ с голямо лице на бул. „Сливница” и ул. „Опълченска” в центъра на столицата. Районът е с отлично развита инфраструктура. Достъпът до всички точки на града се извършва изключително удобно и лесно. Посредством прилежащите пътни артерии, както и чрез бул. „Тодор Александров” и бул. „Кн. Мария Луиза”, достъпът до важни точки се осъществява за минути. В близост има представителство на хипермаркет „Билла”, бензиностанция, спирки на автобусен и тролейбусен транспорт, институции, банкови представителства и търговски услуги.

Посочената офертна цена не включва ДДС.

Парцелът е с правоъгълна форма. Има идеен проект за административна сграда с РЗП: 25 000 кв.м и подземен паркинг на три нива. Характеризира се със следните параметри:
Площ : 2 500 кв.м
Плътност – 80 %

Имотът е с изключително местоположение-на ключова позиция, с лице на три улици в центъра на града с удобни транспортни връзки с цялата столица. За минути се стига до Централна жп сграда и Централна автогара София, с лесен транспорт се достига и до метростанциите „Опълченска” и „Лъвов мост”.


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Технически характеристики

Парцелът е с правоъгълна форма. Има идеен проект за административна сграда с РЗП: 25 000 кв.м и подземен паркинг на три нива. Характеризира се със следните параметри:
Площ : 2 500 кв.м
Плътност – 80 %

Квартал

УПИ с голямо лице на бул. „Сливница” и ул. „Опълченска” в центъра на столицата. Районът е с отлично развита инфраструктура. Достъпът до всички точки на града се извършва изключително удобно и лесно. Посредством прилежащите пътни артерии, както и чрез бул. „Тодор Александров” и бул. „Кн. Мария Луиза”, достъпът до важни точки се осъществява за минути. В близост има представителство на хипермаркет „Билла”, бензиностанция, спирки на автобусен и тролейбусен транспорт, институции, банкови представителства и търговски услуги. Имотът е с изключително местоположение-на ключова позиция, с лице на три улици в центъра на града с удобни транспортни връзки с цялата столица. За минути се стига до Централна жп сграда и Централна автогара София, с лесен транспорт се достига и до метростанциите „Опълченска” и „Лъвов мост”.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот