Нова сграда с луксозни апартаменти в гр. Бургас

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Мезонети, Пентхауси, Гаражи и паркоместа)


Местоположение
кв. Лазур / Бургас / България
 

Етажност на сградата
11

Гаражи
1

 

Площи на жилищата
70.24 м² - 224.17 м²
Арх. планове

Ценова листа
  102 244 – 447 511
1 349 €/м² – 2 576 €/м²
ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Разстояния
550 м 750 м 10 км

Последна актуализация
04.09.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 550 м
 • Център на града: 750 м
 • Летище Burgas (BOJ): 10 км
 • Магазин за хранителни стоки: 50 м
 • Спирка: 100 м
 • ЖП гара: 2 км
 • Болница: 1 км
 • Училище: 400 м
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към морето
 • Гледка към парк
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Административна информация за офертата

Предлагаме на вашето внимание уникален апарткомплекс, който се намира в непосредствена близост до Морската градина и разполага с различни типове апартаменти – от компактни едностайни до просторни тристайни жилища и луксозни мезонети с излаз на покривна тераса. Смелите интериорни решения, разработени от водещи дизайнери, очароват със своята елегантност, а от прозорците на мезонетите се открива чудесна панормана гледка.

Комплексът разполага с десет жилищни етажа, партер и сутерен, предлагащ подземни паркоместа. На минус първия етаж има СПА център с джакузи, сауна, парна баня, хамам, солна стая и мокри масажи, както и фитнес зала с най-съвременни уреди. На партерния етаж се разполага елитният ресторант, а на открита тераса-барбекю с богато озеленение и уютна атмосфера обитателите ще могат да приготвят своите любими ястия на грил. В допълнение към изброените удобства, комплексът предлага самостоятелна кино-зала, където собствениците на апартаментите ще могат да се насладят на шедьоврите на кинематографията.

Повечето апартаменти се предлагат в степен на завършеност "до ключ" с възможност за поръчка на дизайнерското обзавеждане.

Обадете ни се за оглед и консултация!

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.29 MB)

 Изтеглете план  1

Ценова листа

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Интериор

Смелите интериорни решения, разработени от водещи дизайнери, очароват със своята елегантност. Повечето апартаменти се предлагат в степен на завършеност "до ключ" с възможност за поръчка на дизайнерското обзавеждане.

Квартал

Комплексът се намира в един от най-предпочитаните райони за живеене в град Бургас - квартал "Лазур". Районът се радва на добре изградена инфраструктура и уникална локация в близост до Морската градина и плажа.

Нашите топ оферти за продажба в Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.29 MB)

 Изтеглете план  1