Просторен офис със страхотна локация, гр. София

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Офис
(Едностаен апартамент, Имот за инвестиция)


Местоположение
кв. Княжево / София / България

Етажност на сградата
6

Етаж
1


Обща площ
71.68 м²

Застроена площ
61.18 м²

Общи части
10.50 м²

Цена
  56 000
  781 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Подове
Подове с теракот

Отопление
Локално парно / Парно на газ

Разстояния
8 км 11 км 20 км

Последна актуализация
26.04.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 11 км
 • Център на града: 8 км
 • Летище Sofia (SOF): 20 км
 • Магазин за хранителни стоки: 200 м
 • Спирка: 300 м
 • Болница: 5 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Локално парно
 • Парно на газ
Административна информация за офертата

Предлагаме за продажба просторно помещение, подходящо за офис или ателие, което се намира в предпочитания кв. „Княжево”, местност "Карпузица". Имотът е част от нова сграда от затворен тип с видеонаблюдение и с разрешение за ползване от 2011 г.

Районът предоставя множество търговски услуги и гъвкави транспортни връзки. На метри се намират такива популярни точки за града, като бул. „Цар Борис III” и Околовръстен път, а също така и бъдещата спирка на метро. Достъпът до стратегически места се извършва лесно и удобно посредством големите пътни артерии, в удобна близост има спирки на трамвайна линия и автобуси.

Отоплението се извършва чрез индивидуално газово котле за сградата.

Помещението се намира на партерния етаж от общо шест за сградата. Имотът се предлага в степен на завършеност по БДС. Статутът на имота е "офис", с опция да се промени като "ателие" и да се използва за живеене. Вътре има всички комуникации, включително изводи за кухненски бокс, пералня и т.н.

Много голям плюс на имота е неговата локация: в близост до главни пътни артерии, което осигурява лесен достъп до разнообразен градски транспорт. Идеално място за офис, намиращо се в близост до множество обществени и финансови институции, необходими за успешно развитие на бизнес.

В непосредствена близост до имота се изгражда нов кампус на испанско училище и детска градина „Кралица София Испанска”, което ще отвори врати през 2019-2020 г. Кампусът ще се състои от частно училище и детска градина, като ще разполага със столова, външни игрища, голяма зелена площ за игри и почивка и най-съвременно учебно и спортно оборудване, включително лаборатории, библиотеки, учебни зали, спортен салон и др. Детската градина ще притежава собствен двор за игри и собствен вход.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот