-22% Намалена
цена

Две къщи близо до гр. Добрич

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Добрич / България

Етажност на сградата
1

Етаж
1

Спални
6

Бани
2


Площ на сградата
222 м²

Площ на парцела
1970 м²

Цена
-22% 33 000   26 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Отопление
Няма отопление

Разстояния
47 км 60 км

Последна актуализация
04.11.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 47 км
  • Летище Varna (VAR): 60 км
Строителство
  • Тухла
Административна информация за офертата

Село Божурово се намира на 16 км от град Добрич и на 46 км от морето. Населението е около 600 души. До селото има вековна гора, а в него има още училище, детска градина, църква, магазини, барове и ресторант.

Къщите които се продават са две с две дворни места едно до друго. Те имат излаз на две улици. Общото дворно място е 1970 кв.м, а застроената площ е общо 222 кв.м.

Едната къща има 1010 кв.м. двор и 121 кв.м. жилищна площ, която включва три стаи, два салона, кухня, трапезария, антре, маза, вътрешни баня и WC. Имотът е отлично поддържан. В предния двор има шатра с маси за 25 човека. В къщата има телефон, кабелна телевизия, интернет и пералня със сушилня. В задния двор са двата гаража и стопанските постройки.

Другата къща е с дворно място от 960 кв.м. и застроена площ 101 кв.м. Разпределението включва три стаи, салон, маза, лятна кухня ,баня и тоалетна. Къщата се нуждае от нов покрив и ремонтни дейности. В двора има лозе и овошки.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Добрич, България Топ оферти в Добрич, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот