Голям парцел в регулация с проект в близост до гр. София

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел с проект
(Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
яз. Пчелина / Ковачевци / България
 

Обща площ
131436 м²
Арх. планове

Цена
  2 103 000
  16 €/м²
 

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Разстояния
80 м 30 км 45 км 65 км

Последна актуализация
15.05.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 80 м
 • Планински лифт: 45 км
 • Център на града: 30 км
 • Летище Sofia (SOF): 65 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към хълмове
 • Гледка към язовир
Административна информация за офертата

Предлагаме ви голям парцел, подходящ за застрояване, който е разположен в изключително живописна местност, в непосредствена близост до язовир Пчелина, само на 2.5 км. от село Ковачевци и на 45 км. от град София. Имотът е заобиколен от гората, хълмове и язовира, което създава предпоставка за страхотни гледки.

Парцелът е регулиран, има площ 131 436 кв.м., и е идеално подходящ за изграждането на вилно селище, голф клуб, хотел, спа-курорт, еднофамилни и редови къщи и други имоти.

Параметрите на предлаганата земя са следните:

 • Кинт – 10
 • Плътност – 60%
 • Височина – 3 етажа
 • Кота корниз – 3 етажа
 • Максимално РЗП над земята – в зависимост от проекта
В района на имота има прекаран ток и канализация, водоснабдителен сондаж; през парцела минава асфалтиран път, като го разделя на две части. Има възможност имотът да бъде разделен в съответствие със скиците и да бъде продаден поотделно.


Земята се предлага с идеен проект за Hotel & SPA комплекс c еднофамилни и редови къщи. Теренът има деневилация към язовира, което дава възможност за пряка видимост от всяка от сградите. Това е залегнало във функционалното решение на проектирането. Предвижда се имотите да бъдат разделени на три групи в зависимост от локацията им. Групите са условно наречени блок "А", блок "Б" и блок "В" и ще имат комуникативна връзка със съществуващия асфалтов път.

Блокът "А" ще бъде най-големият и ще се състои от двуетажна многофамилна сграда с апартаменти и спа-комплекс, две еднофамилни сгради на два етажа със застроена площ около 200 кв. м. и 100 кв.м. и редови двуетажни къщи със застроена площ около 60 кв. м. Общата застроена площ на сградите в блок А е 14 500 кв.м., а разгърнатата застроена площ е около 30 000 кв.м. Улиците заемат 14 000 кв.м., а общата площ на блок "А" е 99 000 кв.м.
Блокът "Б" има площ 19 000 кв.м., която е разделена между еднофамилни сгради с разгърната застроена площ около 400 кв.м. и една малка обслужваща сграда, предназначена за ресторант и офиси. Общата застроена площ на сградите е 4500 кв.м., РЗП е 9 000 кв.м., улиците ще заемат 970 кв.м.
Блокът "В" с площ 8 500 кв.м. е предвиден изцяло за еднофамилни сгради с РЗП около 200 кв.м. и редови къщи. Общата застрена площ на сградите е 1800 кв.м, а разгърнатата застроена площ е 4 000 кв.м..
Общата площ на сградите е 43 000 кв.м., разгърнатата застроена площ е около 86 000 кв.м., улиците заемат 15 000 кв.м. Общата площ на имотите е 126 500 кв.м. Повече информация търсете във файл "Планове".

Предлагаме парцели и по малка площ, които са подходящи за изграждане на еднофамилни къщи и вили.

Обадете ни се за оглед и професионална консултация!


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.03 MB)

 Изтеглете план  1

Нашите топ оферти за продажба в Ковачевци, България Топ оферти в Ковачевци, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.03 MB)

 Изтеглете план  1