-3% Намалена
цена

Отличен апартамент в топ център с гледка към Катедралата

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Тристаен апартамент
(Четиристаен апартамент, Многостаен апартамент)


Местоположение
кв. Център / Варна / България

Етажност на сградата
5

Етаж
5

Мазе
да

Спални
2

Бани
1


Обща площ
120 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние

Обзавеждане
Кухн. бокс

Подове
Подове с паркет

Отопление
Няма отопление

Разстояния
300 м 8 км

Последна актуализация
16.03.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 300 м
  • Летище Varna (VAR): 8 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към града
  • Гледка към морски залив
Строителство
  • Тухла
Административна информация за офертата

Не пропускайте нашето отлично предложение за просторно жилище до Катедралата в идеален център на град Варна!

Блокът е построен през 1978 година с предназначение за обитаване от ръководни кадри и затова е проектиран по немска технологии, изпълнен приоритетно с немски материали.

Отличното жилище е с площ 120 кв.м и е изцло реновирано: естественият паркет е изциклен и лакиран, стените са на шпакловка и боядисани цветно, положена е ПВЦ дограма. Разположен е в идеалния център, на тихо място близо до Катедралата, в средата на карето между булевардите Владислав Варненчик, Г. Пискюлиев и ул. Бенковска.

Състои се от хол, трапезария, кухня, две спални, три балкона, баня, тоалетна, Г-образен коридор, изключително функционални вградени гардероби и шкафове. Към него има изба 11.1 кв.м.

Жилището е на 5-ти последен етаж, но с двуметрова перлитна плоча над него, което го защитава от теч. Същевременно е прохладно през лятото и енергоспестяващо през зимата. Трите балкона са с прекрасна панорама на изток, юг и запад. Дневният тракт (общо 65 кв.м.) включва хол, трапезария и изградена по проект кухня, оптимално оползотворяваща площта и 2 балкона съответно пред трапезарията и кухнята. Има опция холът да се обособи като трета спалня. На първият балкон, който е пред трапезарията и е тип лоджия може да се постави маса за 6-8 човека. От него се разкрива панорамен изглед към Катедралата, има видимост и към малка част от залива пред нос Галата. Двете спални (едната с балкон) гледат към вътрешния двор, което предразполага за гарантирана тишина. Банята и тоалетната са отделни и са с италианска теракота, модел Римска баня. Коридорът е с изключително функционални вградени гардероби и шкафове, чиято повърхност е оформена от художник. В двете спални, хола и трапезарията настилката е перфектен 10-сантиметров полиран дъбов паркет. Коридорът, кухнята и усвоената част от хола са с изключително красив и ефектен италиански гранитогрес. Трите балкона са с испански гранитогрес.

Има място за паркиране пред входа, които е във вътрешния двор.

Апартаментът е перфектен за хора с младежки дух и чувство за импровизация. Бъдещите собственици могат да се настанят веднага!

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот