-14% Намалена
цена

Планински хотел в западните Родопи

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Хотел

Местоположение
/ България
 

Етажност на сградата
3

Етаж
3

Спални
18

Бани
18

 

Обща площ
1073 м²

Градина
2342 м²
Арх. планове

Цена
-14% 265 000   230 000
  214 €/м²
 

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Последна актуализация
22.10.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към река
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата

Вид на имота: Хотел
Размер: Хотел на три етажа
Двор: отлично поддържан двор, открит външен басейн (90 куб.м.) с детско басейнче, беседки с камини, плажни площи
Година строителство: 2004
Сграда:Ново строителство
Разпределение: Хотелът разполага с 18 стаи (двойки, тройки и четворки), бар-ресторант с около 50 места в затворената част, механа също с капацитет около 50 места, СПА-център (джакузи, сауна, стаи за масажи и релакс), открит външен басейн (90 куб.м.) с детско басейнче, фитнес зала с нови качествени уреди, конферентна зала (50 места), беседки с камини, плажни площи, стаи за персонал и обслужване и др.
Изложение:Южно
Строителство:Ново строителство
Довършителни работи:Не
Мебели:Напълно обзаведен хотел

Предлагаме на Вашето внимание планински тризвезден Хотел ведно ,намиращ се в Западните Родопи, в село Сатовча (на около 25 км. от гр.Гоце Делчев и на 18 км. от язовир Доспат). Разположен е панорамно над селото с южно изложение на приблизително 1050 метра надморска височина.Построен е върху УПИ от 2342 кв.м. Основната му част е построена през 2004г., а допълнително разширение е извършено през 2009г., като и за двете е налице пълна строителна документация с удостоверения за въвеждане в експлоатация, в това число и на собствен трафопост.
Хотелът разполага с 18 стаи (двойки, тройки и четворки), разположени на 3 етажа, като площа на всеки етаж е 288 кв.м, общо сумарно за всички етажи-864 кв.м, бар-ресторант с около 50 места в затворената част, механа също с капацитет около 50 места и площ 104 кв.м, СПА-център (джакузи, сауна, стаи за масажи и релакс), открит външен басейн (90 куб.м.) с детско басейнче, фитнес зала с нови качествени уреди, конферентна зала (50 места), като сумарната площ, в която се намират басейнът и конферентната зала е 105 кв.м, беседки с камини, плажни площи, стаи за персонал и обслужване и др.
Хотелът се намира в район предпоставящ за планински и еко туризъм заедно с различни забележителности като например пещерите Дяволско гърло и Ягодинска, Язовир Доспат, Триградско ждрело; села със стари къщи- Долен, Ковачевица и Лещен; Древнотракийски светилища (при с.Долно Дряново и над Фъргово известното „Промушкало“), комплекси от Римско време в района- „Никополис ад Нестум“ до с.Гърмен, множество "римски мостове" до с.Сатовча включително и др.
С. Сатовча се намира и в сърцето на едно от най-богатите горски и ловни стопанства на България- „Дикчан“, което предпоставя и използването му за ловен туризъм. Идеален е и за провеждане на тийм-билдинги и семинари за групи до около 40-50 човека.
Като месторазположение и характеристики хотелът отговаря изцяло на основните изисквания на "Програмата за развитие на селските райони 2014-2020г., т.е. налице са предпоставки за кандидатстване и получаване на насърчителни средства за проекти за по-нататъшното му развитие. Налице е и опция за закупуване на други имоти в съседство (общо около 6 дка.), включително на имот с подготвен идеен проект и одобрен ПУП за мултифункционален спортен комплекс.


 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.16 MB)

 Изтеглете план  1

Нашите топ оферти за продажба в , България Топ оферти в , България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот
Архитектурни планове

Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.16 MB)

 Изтеглете план  1