ПЪРВА
ЛИНИЯ
Ексклузивна 
агенция

Луксозна вила "Черният камък" до Атина


Тип имот
Къща
(Бунгало, Вилa)


Местоположение
Mavro Lithari / Гърция

Етажност на сградата
2

Спални
9

Бани
6

Паркоместа на открито
6


Площ на сградата
755 м²

Площ на парцела
8000 м²

Цена
  11 000 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Отопление
Климатици / Отопление с биомаса

Климатик
Климатизация

Разстояния
50 км

Последна актуализация
20.07.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 50 км
Гледки от имота
  • Гледка към плаж
  • Гледка към планината
  • Гледка към селото
Отопление
  • Климатици
  • Отопление с биомаса
Климатизация
  • Климатизация
Административна информация за офертата

Разположена на парцел от 8000 кв.м на брега на Саронида, област Атика, само на 30 минути с кола от международното летище в Атина се намира вила “Черният камък”, с обща площ 755 кв.м.

На първото ниво се намира главния вход, който води през коридора към второто чрез дървено стълбище. Кухнята е разположена веднага в дясно, а до нея има тоалетна за гости и баня с душ-кабина, както и спалня с баня. Веднага след кухнята се влиза във всекидневната; и двете стаи разполагат с уникална гледка.

Стъклените врати водят към вътрешния двор, където се намира и плувния басейн с големина 131 кв.м, покрита зона за сядане, съблекалня с тоалетни и душове, както и мини-бар. На северната страна се намира футболното игрище с размери 5х5, закрит паркинг за 6 коли, къща за персонал с две спални, кухня и баня, плюс две малки складови помещения, главен вход и вторичен вход от източната страна.

Веднага щом слезем надолу по стълбите към приземния етаж /морското равнище/, ще открием 3 спални, 3 бани и всекидневна. На същото ниво има 2 къщи за гости, които се състоят от една спалня с баня, 2 складови помещения, стая за принадлежностите за басейна и тенис-кортове.

Изкачвайки се до второто ниво, виждаме първо главната спалня с изключителна гледка към морето, разполагаща с баня и дрешник. До нея е мини-бара, а на запад – още една всекидневна с гледка към втория басейн и най-прекрасните залези. Този басейн е с размери 33 кв.м и има покрито помещение за сядане около него, стая с принадлежности, тоалетни и душове.

Освену уникалността на тази вила поради факта, че се намира буквално на пясъчния плаж (отваряйки южната порта на градината, стъпвате директно на пясъка), трябва да отбележим, че това е частно проектирана къща (за лично ползване) от известен гръцки архитект. Всички пространства са хармонично свързани, като осигуряват на семейството автономност, но и ги събира заедно в откритите помещения като всекидневните и трапезариите. Друга ключова особеност на тази къща е фактът, че хората на плажа не могат да видят къщата, но хората в къщата могат да наблюдават морето без никакви пречки.

Дървени подове, боядисани в бяло, гранит и естествен камък, са само част от материалите, използвани в общия синтез на модерност и класика. Има и системи за домашно кино в главната спалня, всекидневната на същия етаж, и всекидневната на морското ниво. Има телевизори навсякъде, стерео уредби, безжичен интернет, 3 сателитни чинии, климатици и отопление с дистанционно управление на всяко ниво поотделно.

Още характеристики:
• 30 минути с кола (30 км) от Международното летище в Атина
• Съседните вили са с подобна стойност
• Дърветата, растенията и цветята са напълно пораснали, така че градината е в превъзходно състояние към настоящия момент
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Mavro Lithari, Гърция Топ оферти в Mavro Lithari, Гърция
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот