-18% Намалена
цена

Двуетажна къща с гараж само на 90 км от град София

РЕЗЕРВИРАН
РЕЗЕРВИРАН
РЕЗЕРВИРАН

Тип имот
Къща
(Планинска къща, Вилa)


Местоположение
близо до Тетевен / България

Етаж
2

Таванско помещение
да

Мазе
да

Спални
3

Бани
1

Паркоместа на открито
1

Гаражи
1


Площ на сградата
200 м²

Площ на парцела
1500 м²

Цена
-18% 28 000   23 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с дюшеме

Разстояния
90 км

Последна актуализация
23.02.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 90 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Печка на дърва
Административна информация за офертата

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание вила, в близост до столицата на България. Имотът е в красиво и спокойно село в планински район на 90 км от София, на 12 км от Тетевен и на 10 км от магистрала "Хемус".

Предлагаме за продажба еднофамилна къща в Стара Планина. Имотът се намира на самия асфалтов път на 12 км от гр. Тетевен и на 2 км от местността Предела (впечатляваща панорама), от където започва еко пътека към Гложенския манастир. Реката се намира на 6 км от къщата. Място с изключително чист планински въздух. Съчетание от поляни и гористи места в непосредствена близост.

Къщата е с РЗП 200 кв.м., каменна основа и много хладно мазе (около 40 кв.м.), три спални и всекидневна, широка тераса, тавански етаж. Нова баня с тоалетна в къщата. Дворът е от 1500 кв.м., половината е равен, с гараж и помощни помещения. Пред къщата също има широко място за паркиране.

Има възможност за закупуване на съседния имот от 1500 кв.м., който също е равен в основната си част, което е изключителна рядкост за региона.

Селото е с уникална природа, прекрасен чист въздух и здравословен климат. Разположено е живописно по средното поречие на река. В района на населеното място са открити основите на древна римска крепост и керамични съдове от тракийско, римско и славянско време.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Тетевен, България Топ оферти в Тетевен, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот