Голям четиристаен апартамент в Галата


Тип имот
Четиристаен апартамент
(Апартамент, Многостаен апартамент)


Местоположение
кв. Галата / Варна / България

Етаж
5/5

Спални
3

Бани
1

Площ на балконите (терасите)
90 м²


Обща площ
190 м²

Общи части
100 м²

Застроена площ
90 м²

Цена
  80 000
  421 €/м²Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Подове
Подове с ламиниран паркет, Подове с теракот

Вътрешни стени
Стени - латекс

Разстояния
2 км 6 км 18 км

Последна актуализация
25.02.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2 км
  • Център на града: 6 км
  • Летище Varna (VAR): 18 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата

Предлагаме за продажба прекрасен четиристаен апартамент в кв. Галата с невероятна морска панорама към града и Варненския залив. Тази динамично развиваща се част на град Варна доби изключителна популярност през последните години поради спокойствието на района, близостта до морето и съхранената зеленина. За не повече от 5 мин път с кола вие може да достигнете до центъра на града или в обратната посока- до курорти Обзор и Бяла. Редовни автобусни линии свързват Галата с всички точки на Варна, а наблизо се намира Аспарухово Мол- модерен търговски комплекс с хранителен магазин и множество услуги- банки, центрове на мобилните оператори, магазини, ресторант, кафене и фитнес център.

Жилището е разположено на последен пети етаж, с директен вход към него от асансьора. Квадратурата включва 100 кв.м жилищна площ плюс 90 кв.м панорамна тераса със спираща дъха гледка към морето. Разполага с много функционално вътрешно разпределение. Състои се от дневен тракт с кухненска част, три слънчеви спални (една от които с морска панорама), две санитарни помещения и хубава , голяма панорамна тераса с изводи за барбекю. Изцяло завършени и поставени подови настилки и частично обзавеждане. Към имота има подземно паркомясто и маза.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот