Къща в испански стил

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН

Тип имот
Къщи

Местоположение
близо до /

Площи на жилищата
750 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Разстояния

Последна актуализация
17.06.2015 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата

Късче от историята, построено през 1793 г., което в миналото е било собственост на граф и на посланици. Тази величествена резиденция е известна под името "El Cortijo del Rosario de Quito" и е разположена на невероятен парцел, на изток от Марбея, от който се разкриват красиви гледки към морето и планините.

Четири спални, изключителни стаи за забавление, конюшня, ливада за конете, стаи за персонала, зашеметяващи дворчета и прекрасни тераси са само част от нещата, които характеризират имота. Създадена в традиционен испански стил и построена предимно на един етаж, тази вила е разположена около вътрешен двор с фонтани и езерца.

Приземен етаж:

Впечатляващо преддверие, прекрасна гостна, трапезария за официални вечери, нова кухня (уреди на „Gaggenau” и „Miele”), втора трапезария/семейна стая/стая за гледане на телевизия, спалня за гости със зона, с мека мебел и частен двор, стая-гардероб за гости. Вход води към просторна спалня, мокро помещение с тоалетна и апартамента на персонала (кухня/хол/спалня/баня).
Вътрешни и външни стълби водят до още два апартамента за гости (единият с джакузи, а другият с масажна душ кабина).
Стаите, в голяма част от имота, са с високи сводести тавани с греди, теракотени и дървени подове, и камини. Дебелите стени запазват топлината през зимата и прохладата през летните месеци, като в някои от стаите има и подово отопление.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Интериор

Стаите в голяма част от имота са с високи сводести тавани с греди, теракотени и дървени подове и камини. Дебелите стени запазват топлината през зимата и прохладата през летните месеци, като в някои от стаите има и подово отопление.

Районът

Марбея е един от най-привлекателните курорти в южна Испания. Намира се на Средиземно море, на брега на Коста дел Сол в провинция Андалусия и е само на час път с кола от Малага, Гранада и Севиля.
Курортът Марбея е известен с плажните си ивици, с луксозните яхти, с красивите бутици и със своите над 40 игрища за голф.

Нашите топ оферти за продажба в , Топ оферти в ,
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот