Тип имот
Къщи

Местоположение
/ Гърция

Етаж
2

Спални
5

Бани
4


Площи на жилищата
270 м² - 0 м²

Цена
  1 050 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Последна актуализация
27.11.2008 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата

Тази просторна двуетажна вила се намира в залива Амвракикос в Йонийско море. Вилата е построена през 2001 година и е с площ от 270 кв.м. и с прилежаща земя с площ от 17 284 кв.м.

Къщата се състои от 5 спални и 4 бани и в нея могат да се настанят до 14 човека. Имотът има и 5 закрити паркоместа, закрити веранди и вътрешен двор с площ от 250 кв.м. с кът с грил и барбекю. Къщата разполага и със собствен външен басейн и с частен кей.

Градината на имота е засадена с 450 маслинови дръвчета (които са дали 10 тона маслини през 2006 г.) и със 150 други видове дървета.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Амвракикос е най-големият северен залив в западната част на Гърция. Той е с площ от около 405 км и неговите лагуни са с дължина от 61 км. Заливът на практика е затворен басейн, чийто единствен канал към Йонийско море е само 600 м широк и 5 м дълбок, което означава, че водата в залива се обновява много бавно, обикновено за около година.

Нашите топ оферти за продажба в , Гърция Топ оферти в , Гърция
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот