Къщи с великолепна гледка на о. Крит


Тип имот
Къщи

Местоположение
/ Гърция

Площи на жилищата
70 м² - 0 м²

Цена
  179 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Разстояния
140 км

Последна актуализация
08.07.2013 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Heraklion (HER): 140 км
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Балкони
  • Паркомясто
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Климатик
  • Хладилник

„Valley Rise” е проект, състоящ се от 6 самостоятелни къщи, всяка от които разполага с градина от над 500 кв.м. Къщите са с уникална локация до село Дармарочори, на остров Крит, Гърция.

Имотите са заобиколени от просторни зелени хълмове, засадени с маслинови горички и лозя докъдето стига погледа, чак до великолепните Бели планини (Lefka Ori)… И като че ли това не е достатъчно, великолепна гледка към морето допринася за настроението. Комплексът се намира само на няколко минути с кола от морето и от курорта Колимбари и на няколко минути от голям път, водещ към втория по големина град на о. Крит Чания.

Останали са още 2 свободни къщи, разположени на парцел от над 520 кв.м., от лявата страна на които се открива прекрасна гледка към маслиновите насаждения и морето. Къщите имат веранда, балкон с беседка, паркомясто, голяма градина и място за построяване на басейн. Някои от другите преимущества на имота включват инсталация за централно отопление, слънчев панел и климатици. Ние предлагаме и обзаведена кухня с шкафове и електрически уреди като печка с абсорбатор, хладилник/фризер и пералня.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Обзавеждане

Някои от другите преимущества на имота включват инсталация за централно отопление, слънчев панел и климатици. Ние предлагаме и обзаведена кухня с шкафове и електрически уреди като печка с абсорбатор, хладилник/фризер и пералня.

Технически характеристики

При строителството на имотите са използвани висококачествени строителни материали, които гарантират качеството на сградите. По време на процеса са съблюдавани всички строителни регулации и стандарти. Купувачите могат да получат снимки от всеки стадии на процеса на строителство за да се уверят в качеството на работата.

Нашите топ оферти за продажба в , Гърция Топ оферти в , Гърция
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот