Само за
частни лица!

Апартамент в Потидея

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН

Тип имот
Тристайни апартаменти

Местоположение
Потидея / Гърция

Етаж
2

Спални
1

Бани
1


Площи на жилищата
66 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Отопление
Електрически печки / Парно на ток / Камина

Климатик
Климатизация

Разстояния
52 км

Последна актуализация
25.07.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 52 км
  • Болница: 7 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки
  • Камина
  • Парно на ток
Климатизация
  • Климатизация
Административна информация за офертата

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Предлагаме на вашето внимание апартамент с площ 66 кв.м. Отоплението се осъществява посредством електрически печки, камина и парно на ток. Има климатизация. По отношение на мебели и оборудване налични са: климатик. Имотът е снабден с септична яма. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна. От имота се разкрива гледка към морето.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Неа Потидеа е едно от най-красивите селища на Халкидики, което се мие от кристалните води на Солунския и на Торонейския залив. Това е първото селище на ръкава Касандра. Наричат го „портата на Касандра” заради впечатляващия мост над канала на Потидеа, който свързва Солунския и Торонейския залив.

Потидеа е една от историческите области на Касандра. Днешното селище е построено през 1922г. от бежанци от източна Тракия. Било е колония на коринтийците. Участва и в битката при Платея, където името му се споменава в бронзовия триножник, който победителите посвещават на боговете. През 431г. пр. Хр. атинейците завладяват града след 2-годишна обсада, изгонват жителите му и там се настаняват нови жители. В обсадата участие взема и известният философ Сократ. През 357г. пр. Хр. градът е завладян от Филип Македонски, който го предава на олинтийците (жители на гр. Олинт – древен град на Халкидики). През 316г. пр. Хр. царят на Македония Касандър построява на мястото на развалините нов град, наречен Касандрия. През 43г. е обявен от Брут за „колония” на ромеите. През 269г. е завладян от готите, а през 540г. е унищожен от хуните. През 1307г. става база на каталанците, през 1426г. попада в ръцете на венецианците, а през 1430г. е завладян от турците. През 1821г. градът става укрепление на въстаниците от Халкидики, преди бунтът да бъде потушен. От забележителностите на областта, трябва да се споменат останките от замъка, паметникът на въстанието от 1821г. и параклисът на Архангелите.

На разположение на летуващите има много развлекателни центрове, ресторанти, кафенета, дискотеки, таверни, механи с прясна риба, супермаркети, магазини за сувенири, сладкарници, таксита, аптеки, бензиностанции и други услуги (община, полиция, ветеринарна клиника, пристанищна служба и др.).

Нашите топ оферти за продажба в гр. Потидея, Гърция Топ оферти в Потидея, Гърция
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот