Само за
частни лица!

Къща в Потидея


Тип имот
Къщи

Местоположение
Потидея / Гърция

Спални
2

Бани
2


Площи на жилищата
130 м² - 0 м²

Цена
  180 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Отопление
Електрически печки / Парно на ток / Камина

Климатик
Климатизация

Разстояния
52 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 52 км
  • Болница: 7 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки
  • Камина
  • Парно на ток
Климатизация
  • Климатизация

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 130 кв.м. Отоплението се осъществява посредством електрически печки, камина и парно на ток. Има климатизация. По отношение на мебели и оборудване налични са: вградена кухня и климатик. Имотът е снабден с септична яма. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна. От имота се разкрива гледка към морето.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Неа Потидеа е едно от най-красивите селища на Халкидики, което се мие от кристалните води на Солунския и на Торонейския залив. Това е първото селище на ръкава Касандра. Наричат го „портата на Касандра” заради впечатляващия мост над канала на Потидеа, който свързва Солунския и Торонейския залив.

Потидеа е една от историческите области на Касандра. Днешното селище е построено през 1922г. от бежанци от източна Тракия. Било е колония на коринтийците. Участва и в битката при Платея, където името му се споменава в бронзовия триножник, който победителите посвещават на боговете. През 431г. пр. Хр. атинейците завладяват града след 2-годишна обсада, изгонват жителите му и там се настаняват нови жители. В обсадата участие взема и известният философ Сократ. През 357г. пр. Хр. градът е завладян от Филип Македонски, който го предава на олинтийците (жители на гр. Олинт – древен град на Халкидики). През 316г. пр. Хр. царят на Македония Касандър построява на мястото на развалините нов град, наречен Касандрия. През 43г. е обявен от Брут за „колония” на ромеите. През 269г. е завладян от готите, а през 540г. е унищожен от хуните. През 1307г. става база на каталанците, през 1426г. попада в ръцете на венецианците, а през 1430г. е завладян от турците. През 1821г. градът става укрепление на въстаниците от Халкидики, преди бунтът да бъде потушен. От забележителностите на областта, трябва да се споменат останките от замъка, паметникът на въстанието от 1821г. и параклисът на Архангелите.

На разположение на летуващите има много развлекателни центрове, ресторанти, кафенета, дискотеки, таверни, механи с прясна риба, супермаркети, магазини за сувенири, сладкарници, таксита, аптеки, бензиностанции и други услуги (община, полиция, ветеринарна клиника, пристанищна служба и др.).

Нашите топ оферти за продажба в гр. Потидея, Гърция Топ оферти в Потидея, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот