Само за
частни лица!

Земеделска земя в Ханиоти


Тип имот


Местоположение
Ханиоти / Гърция

Площи на жилищата
4000 м² - 0 м²

Цена
  2 000 000
  500 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
85 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 85 км
  • Болница: 20 км

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 4,000 кв.м. Имотът е снабден с електричество, водоснабдяване и септична яма.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Ханиоти е едно малко и много живописно село на Халкидики, което се намира на първия ръкав на полуострова, само на 60 мин. от Солун. Още щом пристигне тук, посетителят бива пленен от този малък живописен рай, който е създаден, за да задоволи и най-претенциозния гост и да гарантира отдих и незабравим престой. В има ресторанти и битови таверни, които ще се харесат на всеки, както и барове и клубове, които предлагат развлечение за всички възрасти. Посетителите ще имат възможността да разгледат селото и областта на кола или мотоциклет.

Нашите топ оферти за продажба в с. Ханиоти, Гърция Топ оферти в Ханиоти, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот