Само за
частни лица!

Земеделска земя в Палиури


Тип имот


Местоположение
Палиури / Гърция

Площи на жилищата
5324 м² - 0 м²

Цена
  160 000
  30 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
98 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 98 км
  • Болница: 33 км

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 5,324 кв.м. Имотът е снабден с електричество и водоснабдяване.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Палиури и известен с уникалната си природа, със зелените си пътеки в боровата гора или с традиционните малки улички на селото, които му придават специфичен колорит.

Югоизточно, в края на Торонейския залив и на 6 км към нос Канистру се намира селището Ксина, а 2 км след него – селището Агиос Николаос на Канистру, което има два много живописни заливи, а в естествения залив се намира църквата на св. Никола. На два километра североизточно се намира оживеният плаж Хрусо, където са разположени хотелите и къмпинга на Националната организация по туризъм. В Хрусо човек може да се наслади на сините води и на златния пясък, които в съчетание с боровете, докосващи морето, представляват една наистина спираща дъха гледка.

Нашите топ оферти за продажба в с. Палиури, Гърция Топ оферти в Палиури, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот