Само за
частни лица!

Къща в Неа Скиони

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН

Тип имот
Къщи

Местоположение
Неа Скиони / Гърция

Спални
6

Бани
2


Площи на жилищата
100 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Отопление
Локално парно

Разстояния
88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 88 км
  • Болница: 15 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 100 кв.м. Отоплението се осъществява посредством локално парно. Имотът е снабден с собствен водоизточник и канализация. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна и килер. От имота се разкрива гледка към морето.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Неа Скиони е разположен в югозападния край на ръкава Касандра и е на 110 км от Солун. Това е традиционно селище, построено сред рядко красива природа, където посетителят може да съчетае плуването в морето с разхода в боровата гора.

Според Тукидид Скиони е построен от пелините (древногръцко племе) от Пелопонес при връщането им от Троянската война. По-късно атинейците настаняват в града им платейците. Предшественик на днешното селище Скиони е планинското село Цапрани, чиито жители постепенно слизат към морето през втората половина на ХХв. От старото село Цапрани днес е запазена църквата „Св. Троица”, където всяка година се провежда голям традиционен събор.

Освен природната красота, забележителност е и църквата „Богородица Фанеромени”, която е построена на 2 км извън селото и е украсена със стенописи от ХVІв. Тази църква е отстъпена на Патриаршията (в Константинопол) през 1821г. и всяка година на 23 август се отбелязва празникът й с голяма тържественост, на който се събират много хора.

Пристанището на Неа Скиони е най-голямото на ръкава. На него спират всички рибарски лодки от Солунския залив и дори от Северните Споради. Неа Скиони предлага таверни с прясна риба, магазини за сувенири, супермаркети, таксита. Има също аптека и пристанищна служба. Едно място, което дава уникална възможност за отдих и релаксация.

Нашите топ оферти за продажба в с. Неа Скиони, Гърция Топ оферти в Неа Скиони, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот