Само за
частни лица!

Апартамент в Неа Рода


Тип имот
Тристайни апартаменти

Местоположение
Неа Рода / Гърция

Етаж
2

Спални
1

Бани
1


Площи на жилищата
50 м² - 0 м²

Цена
  85 000
  1 700 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Отопление
Локално парно

Разстояния
103 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 103 км
  • Болница: 40 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно

Предлагаме на вашето внимание апартамент с площ 50 кв.м. Отоплението се осъществява посредством локално парно. По отношение на мебели и оборудване налични са: вградена кухня. Имотът е снабден с канализация. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна и килер.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Слънцето хвърля тънък мистичен воал над живописното морско градче Неа Рода, залязвайки зад керемидените покриви на къщите. Неа Рода е построен на най-тясното място на Атон, където през 480г. пр. Хр. Ксеркс прокопава канал, за да мине флотата му. Ще се изненадате приятно разхождайки се из местността, защото на всеки ъгъл ще откриете археологически находки, къщи с красиви дворове, пълни с лозя и бугенвилия, които стигат чак до морето. Златният пясък на красивото крайбрежие ще Ви съпътства през целия ден и ще Ви посреща и изпраща с красиви оттенъци всеки изгрев и залез.

Любителите на водните дейности ще открият в Неа Рода школа за изучаване на водни спортове, а онези, които искат морска обиколка около Света Гора, могат да я осъществят всеки ден. В битовите механи ще намерите прясна риба, а за нощното Ви развлечение има заведения за всеки вкус.

Нашите топ оферти за продажба в с. Неа Рода, Гърция Топ оферти в Неа Рода, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот