Само за
частни лица!

Къща в Калитеа

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН

Тип имот
Къщи

Местоположение
Калитеа / Гърция

Спални
2

Бани
1


Площи на жилищата
53 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
69 км

Последна актуализация
21.07.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 69 км
  • Болница: 4 км
Строителство
  • Тухла
Административна информация за офертата

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 53 кв.м. Имотът е снабден с септична яма. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна, килер и паркинг.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Това е една от най-популярните области на първия ръкав на Халкидики - Касандра, където боровете са като украшение до златния пясък на крайбрежието.

Калитеа е съвременен търговски и светски курорт с много хотелски комплекси и традиционни ханчета. Калитеа привлича хиляди туристи, които искат да се насладят на прекрасни плажове и на уникални археологически находки, най-важните от които са храмът в дорийски стил на Зевс Амон, храмът на Дионисий и нимфите, както и малката църква на св. Пантелей с интересните си стенописи.

Без съмнение това е най-добрата отправна точка за еднодневни екскурзии по целия п-в, особено за онези, които искат да опознаят впечатляващите археологически и исторически паметници, да поживеят с ритъма на традиционните и отдалечени селища, да видят отблизо някои от най-класическите места на Гърция.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Калитеа, Гърция Топ оферти в Калитеа, Гърция
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот