Само за
частни лица!

Къща с гледка към морето


Тип имот
Къщи
(Къщи, Вили)


Местоположение
Афитос / Гърция

Спални
2

Бани
2


Площи на жилищата
150 м² - 0 м²

Цена
  260 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
66 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 66 км
  • Болница: 7 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Нова къща за продажба в Афитос, на първия ръкав на Халкидики - Касандра. Къщата е на два етажа и разполага с малък собствен двор. Площта на вилата е 150 кв.м. и разполага с хол, две спални и две бани. За удобството на собствениците има и камина, както и паркомясто.

Къщата се намира в тих и спокоен район, а от нея се разкрива красива гледка към морето.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Афитос се намира на североизточната страна на полуостров Касандра в Халкидики. Афитос е възхитителена традиционна, крайбрежна местност, която впечатлява с огромни тълпи туристи и въпреки всичко е успяла да запази чара си на спокойно и старинно селище. Посетителите му имат възможността да плуват на красивия плаж на Афитос или плажовете на съседните селища. В Афитос са струпани много таверни, барове и кафета, които сервират традиционни фрешофе и коктейли от ранна сутрин до късна вечер.

Нашите топ оферти за продажба в с. Афитос, Гърция Топ оферти в Афитос, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот