Тип имот
Земи

Местоположение
близо до / Гърция

Площи на жилищата
562 м² - 0 м²

Цена
  112 500
  200 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
65 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Alexandroupolis (AXD): 65 км

Super Имоти с удоволствие ви предлагат този парцел земя, разположен близо до град Комотини, в Североизточна Гърция. Имотът се намира в местността Меси, само на 200 м от морето. Разстоянието от имота до Комотини е само 20 минути с кола, а град Кърджали се намира на 110 км.

Площта на парцела е 562.5 кв.м. - има 15 метра лице на улица и дължината му е 37.5 м. Голямо преимущество е фактът, че от имота има достъп до вода, ток, телефон и интернет. Максималната разрешена застроена площ за този парцел е 400 кв.м. - напълно достатъчно за просторен семеен дом или вила или за къща за гости.

Парцелите около имота са застроени с луксозни къщи, а прекрасният чист плаж е само на около 200 м.

Комотини е разположен на надморска височина от 32-38 м в историческата област Западна Тракия, в подножието на родопския рид Гюмюрджински снежник и на около 20 км северно от Бяло море.

През последните 300 години градът е запазил многокултурната си идентичност. Днес е важен търговски и политически център. Разстоянията са относително малки, затова селището е подходящо за разходки и повечето забележителности могат да бъдат достигнати пеша.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Районът

Комотини е разположен на надморска височина от 32-38 м в историческата област Западна Тракия, в подножието на родопския рид Гюмюрджински снежник и на около 20 км северно от Бяло море.

През последните 300 години градът е запазил многокултурната си идентичнот. Днес е важен търговски и политически център. Разстоянията са относително малки, затова селището е подходящо за разходки и повечето забележителности могат да бъдат достигнати пеша.

Нашите топ оферти за продажба в , Гърция Топ оферти в , Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот