Само за
частни лица!

Земеделска земя в Остров Амулиани


Тип имот


Местоположение
Остров Амулиани / Гърция

Площи на жилищата
5480 м² - 0 м²

Цена
  210 000
  38 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
126 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 126 км
  • Болница: 47 км

Описателният текст на този имот е генериран от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер! Описанието е генерирано от автоматичен софтуер и са възможни неточности. Моля, свържете се с нашия брокер за точна информация!

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 5,480 кв.м. Имотът е снабден с електричество и водоснабдяване.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Амулиани е единственият остров в тази част на Гърция и е част от полуостров Халкидики. Островът дълго време е бил собственост на Ватопедския манастир, но от 20-те години на миналия век на него живеят целогодишно около 1000 души. Разположен е между Ситония и Атон, като от него се разкрива гледка към Света гора. Малкият остров е примамлив къс земя само на няколко минути път с корабче от Урануполи. Гордее се с мекия пясък на своите плажове. Оттам идва и името му – Амулиани (Ситен пясък).

Територията му е само 4,5 кв. км, но предлага невероятни пейзажи, красиви плажове, множество скални образования и романтични малки пристанища. Намира се само на 10 мин. с ферибот от пристана Трипити. Ако търсите спокойствие, лежерен стил на живот и дълги слънчеви дни, то остров Амулиани ще ви предолжи всичко това.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Остров Амулиани, Гърция Топ оферти в Остров Амулиани, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот