Само за
частни лица!

Къща в Фурка

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН

Тип имот
Къщи

Местоположение
Фурка / Гърция

Спални
1

Бани
2


Площи на жилищата
90 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Отопление
Електрически печки / Парно на ток / Камина

Разстояния
88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 88 км
  • Болница: 7 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки
  • Камина
  • Парно на ток

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 90 кв.м. Отоплението се осъществява посредством електрически печки, камина и парно на ток. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: блиндирана входна врата. По отношение на мебели и оборудване налични са: вградена кухня. Имотът е снабден с септична яма. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: балкон, баня с тоалетна, килер, паркинг, басейн и сот.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Фурка се намира на около 105 км от Солун и е ежегодно привлича хиляди туристи. Първото нещо, което прави впечатление, е прекрасният бряг, т. нар. Скала Фуркас (Стълбицата на Фурка). Фурка има и изключително красива природа. Тя е едно селище, което се къпе в зеленина.

Чистото море в района на Фурка е носител на наградата „Синьо знаме” (международна награда за качествено поддържане на плажна ивица) и съчетава борова гора и планина. Освен природната красота, Фурка привлича туристите и с отличната си организация. Съвременните съоръжения, с които разполага правят престоя Ви удобен и приятен. Фурка предлага на своите гости традиционна гръцка атмосфера и кристално чист плаж.

Нашите топ оферти за продажба във с. Фурка, Гърция Топ оферти във Фурка, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот