Само за
частни лица!

Голяма вила на плажа

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН
РАЗПРОДАДЕН

Тип имот
Къщи
(Къщи, Вили)


Местоположение
Пефкохори / Гърция

Спални
4

Бани
2


Площи на жилищата
192 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 88 км
  • Болница: 22 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

За нас е удоволствие да ви предложим за продажба този наистина великолепен имот - вила на плажа, само на метри от чистото лазурно море. Имотът се намира на полуостров Халкидики, в китното село Пефкохори. Вилата е нова и просторна - площта й е 192 кв.м. и разполага с 4 спални. Към нея има и градина с площ от 400 кв.м. Имотът е построен луксозно и разполага с не по-малко от 4 паркоместа. От него се открива уникална гледка към морето, благодарение на разположението му на самия плаж, само на метри от морето.

Пефкохори е типично и популярно село сред туристите, със забележителна дълга крайбрежна улица и хубав плаж. Певкохори се намира на ръкава Касандра, в област, която с право може да се определи като екологичен рай.

За повече информация, моля свържете се с вашия консултант по офертата.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Певкохори се намира на ръкава Касандра, в област, която с право може да се определи като екологичен рай. Първите туристи, които идват тук в началото на 70-те години се впечатляват много от невероятната природа и мекия климат, както и от невероятните плажове и гостоприемството на местните жители. Оттогава Певкохори се превръща в един от най-забележителните курорти в Европа. Днес районът съчетава модерни туристически съоръжения и традиционен колорит.

Нашите топ оферти за продажба в с. Пефкохори, Гърция Топ оферти в Пефкохори, Гърция
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот