Тип имот
Къща

Местоположение
Горна Липница / България

Етаж
2


Площ на сградата
160 м²

Площ на парцела
3200 м²

Цена
  49 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Отопление
Камина

Разстояния
244 км

Последна актуализация
14.05.2012 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 244 км
Отопление
  • Камина
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Вътрешна баня
  • Вътрешна тоалетна
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
  • Алуминиева дограма
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Вградена кухня
  • Обзавеждане
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

Реновирана къща с голям парцел земя, обграден с каменна стена към пътя, разположен в с. Горна Липница. Селото е част от община Павликени, област Велико Търново и предлага няколко хранителни магазини, местна кръчма, библиотека, поща, автобусни услуги и др. Най-близките градове са: Павликени (12 км), Полски Тръмбеш (21 км), Велико Търново ( на 37 км), Севлиево (51 км) и Свищов (52 км).

Този очарователен дом е разположен на един голям парцел от 3200 кв. м. и предлага уединение и зашеметяваща гледка. Приземният етаж на къщата предлага голям хол с вградена кухня (7,2 х 4,6 м). Има камина в хола, която би могла да бъде използвана за отопление. Горният етаж е достъпен от хола или отвън и се състои от три спални (4,5 х 4,3 м, 4,2 х 4,1 м и 3,7 х 3,9 м), две напълно оборудвани бани с вътрешни тоалетни (2,4 х 2 м и 2,3 х 1.9 m), два коридора (2,5 х 1,7 м и 2 х 1,5 м) и веранда (2,5 х 1,8 м). Една от баните е с вана, а другата - душ кабина. Един от коридорите води до веранда, а другия - към хола. Къщата разполага с заден вход с антре (2 х 1,7 м) и мазе (4 х 4 м), което е достъпно от хола.

Къщата е реновирана преди няколко години и завършена с PVC прозорци, теракот в дневната, масивни дървени подови настилки в спалните, плочки в баните. Вътрешният двор е в предната част на къщата и за повече комфорт на е достъпен от хола или от верандата.

Градината е много голяма и в момента има лозе върху част от нея. Има достатъчно място за басейн в предната част на къщата и района на вътрешния двор; задната градина може да се използва за отглеждане на различни овощни дървета и зеленчуци.

В имота има ток и вода, интернет и цифрова телевизия могат да бъдат свързани. Средната цена за високоскоростен интернет с неограничен трафик и цифрова телевизия с над 70 телевизионни канала (повечето от тях на английски език) е около 18 евро на месец (оферта от VIVACOM).

Имотът е:
- На 7 километра от гр. Павликени;
- 13 км от гр. Полски Тръмбеш;
- 15 км от гр. Сухиндол;
- 19 км от град Левски;
- 22 км от град Велико Търново;
- 31 км от гр. Севлиево;
- 32 км от град Свищов;
- 49 км от гр. Габрово;
- 58 км от град Русе и на границата с Румъния;
- 141 км от София - столицата на България;
- 151 км от летище Варна и до брега на морето.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от 2000 Евро, платим с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба. Допълнителните разходи (нотариални такси, местен данък и държавна такса) възлизат на около 6% от продажната цена.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Горна Липница, България Топ оферти в Горна Липница, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот