Двуетажна къща в Долна Липница

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
Долна Липница / България

Етаж
2


Площ на сградата
140 м²

Площ на парцела
2500 м²

Цена
  16 600

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Отопление
Камина

Разстояния
144 км

Последна актуализация
14.05.2012 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 144 км
Отопление
  • Камина
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
  • Кладенец
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

Имотът се намира в края на село Долна Липница, което е част от община Павликени, област Велико Търново. Селото е сравнително голямо и е в близост до няколко градове - Полски Тръмбеш (16 км), Павликени (17 км), Велико Търново (40 км) и Свищов (47 км).

Къщата е наскоро реставрирана и е на два етажа с РЗП 140 кв.м. Първи (приземен) етаж се състои от четири стаи (4 х 3,5 м, 3,8 х 3,9 м, 4,2 х 4 м и 4.1 х 3.3 м), кухня (3,5 х 2,9 м), помещение за вътрешна баня с тоалетна (2,6 х 1,9 м) и два коридора (3,6 х 1,7 м и 3,8 х 2,4 м). Има камина в един от коридорите. Вторият етаж се състои от три стаи (3 х 3.1 м; 4,2 х 3,8 м и 4 х 3.5 м) и веранда.

Има големи здрави хамбари, прикрепени към къщата, които могат да бъдат превърнати в разширение на къщата, барбекю, работилници или нещо друго. В градината има кладенец, който може да се използва за поливане на градината, напълване на басейн или като алтернативно водоснабдяване за къщата. Градината е 2500 кв. м.

В имота има ток и вода, интернет и цифрова телевизия могат да бъдат свързани. Средната цена за високоскоростен интернет с неограничен трафик и цифрова телевизия с над 70 телевизионни канала (повечето от тях на английски език) е около 18 евро на месец (оферта от VIVACOM).

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от 2000 Евро, платим с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба. Допълнителните разходи (нотариални такси, местен данък и държавна такса) възлизат на около 6% от продажната цена.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот