Къща в село Сломер

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етаж
2


Площ на сградата
200 м²

Площ на парцела
2500 м²

Цена
  11 600

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
151 км

Последна актуализация
28.03.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 151 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Имотът се намира в покрайнините на живописното село Сломер. Селото е част от община Павликени, област Велико Търново. Намира се на 5-10 минути. път с кола от главния път, свързващ София и Русе (E83). Селото предлага спокойствие, свеж и чист въздух и красиви пейзажи наоколо. Има всичко от първа необходимост, като например хранителни магазини, пощенски офис, местни кръчми, автобусни линии, медицински пункт. В селото има и други имоти, собственост на англичани и те всички са съгласни, че местните хора са много приятелски настроени и полезни.

Къщата е здрава, тухлена, на два етажа с РЗП 200 кв.м. Първият етаж се състои от три спални и кухня. Вътрешни стълби водят към втория етаж, където има още три спални, коридор и тераса. Къщата е в много добро състояние, измазана отвътре и отвън. Има възможност за добавяне на вътрешна баня и WC.

Отвън къщата е двора, разположен на над 2500 кв. м. Градината е достатъчно голяма и чрез озеленяване може да засили чара и цялостния облик на имота. Парцелът е подходящ за добавяне на плувен басейн. В момента има овощни дървета.

Има плевня и покрита зона, които могат лесно да се преобразуват в допълнителна жилищна площ, барбекю, гаражи или нещо друго.
В имота има ток и вода. Кабелна / цифрова телевизия и интернет могат лесно да бъдат инсталирани. Имотът е достъпен през всички сезони чрез асфалтов път в добро състояние.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА
Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита имотът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот