Тип имот
Къщи

Местоположение
Маринка / близо до Бургас / България
 

Етаж
1

Спални
2

Бани
1

 

Площи на жилищата
70 м² - 400 м²
 

Ценова листа
  65 000 – 320 000
721 €/м² – 929 €/м²
ЦЕНОВА ЛИСТА

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Камина

Разстояния
8 км

Последна актуализация
17.01.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Burgas (BOJ): 8 км
Гледки от имота
 • Гледка към поляни
 • Гледка към хълмове
Строителство
 • ЕПК
 • Тухла
Отопление
 • Камина
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Канализация
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкон
 • Балкони
 • Баня
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
ЕКСТРИ В СГРАДАТА
 • Басейн
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
 • Поддържан двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Marinka Sunshine V е модерен жилищен комплекс с 12 самостоятелни еднофамилни вили. Разположен е в село Маринка, до град Бургас.

Маринка е село, разположено на стратегическо място: намира се на 7 км. от БУРГАС – най-големият град на южното черноморско крайбрежие. 10 минути шофиране по магистралата са достатъчни да достиганете до центъра на Бургас, а 20 минути до Международно летище Бургас. Очаква се Маринка да се обяви за комплекс на Бургас. Разположено е сред живописните хълмове на Източна Странджа.Морският бряг е само на 3км., а световно известният курорт Слънчев бряг- на 38км. Ако продължите по магистралата на юг от Бургас ще се потопите в прекрасната атмосфера на Созопол, един от древните градове по нашите земи.

Модерният жилищен комплекс Marinka Sunshine V, включващ 12 еднофамилни вили, всяка със самостоятелен двор от 500м2 се строи от
Балкан Нет ЕООД като пета фаза от цялостния проект Marinka Sunshine. Идеята на комплекса е да се обособи една самостоятелна единица с около 63 еднофамилни жилища, взаимстващи едновременно добрата градска инфраструктура на фона на прекрасната странджанска природа. За удобство на клиентите си фирмата възнамерява да построи малък център с кафене, супермаркет и ресторант.

Комплексът ще е ограден, с 24 часова охрана. Фирмата осигурява поддръжка на вилите, озеленява и поддържа озеленените площи по желание на всеки клиент. Всички къщи имат прекрасна гледка към зелените хълмове на Странджа планина.

Всеки клиент може да избере вила с различни размери и разпределение:
• Един етаж/две спални/ две бани
• Един етаж/три спални/ една баня
• Един етаж/три спални/ две бани
• Два етажа/четири спални/ две бани

На всеки клиент ще бъде предложен богат каталог, от който сам да избере довършителните материали за своя нов дом.
Предимство са и подходите за инвалиди, които се предлагат от фирмата.
Балкан Нет ЕООД издава вилите, напълно завършени; санитарен теракот и фаянс в баните, аксесоари поставени.Подовете на коридорите и кухните се изпълняват с теракот, а за спалните и дневните е предвиден ламиниран паркет.Пътеките около къщите и до входните врати са покрити с каменна облицовка. Циментови пътеки отвеждат колите до гаражните площи.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Ценова листа

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот