Двуетажна къща за продажба на 24 км от град Шумен


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Шумен / България

Етаж
2

Спални
3


Площ на сградата
92 м²

Площ на парцела
2600 м²

Цена
  14 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Необзаведен

Подове
Подове с теракот

Разстояния
100 км

Последна актуализация
08.05.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 100 км
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Балкон
  • Баня
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
  • Подове с теракот
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

SUPER ИМОТИ ви предлага двуетажна къща за продажба близо до Шумен.

Това е имот с голям потенциал, който се намира на минути от град Шумен и на около 45 мин. път с кола от международно летище Варна. Къщата е на две нива и разполага с три спални и още две стаи, в непосредствена близост до къщата (на приземния етаж) има кухня с трапезария (20 кв.м.) и баня с плочки с тоалетна (6 кв.м.). Стаите на полу-надземния етаж са били използвани като изби, но те могат да бъдат превърнати в дневна(12 кв.м.) и др.стая (12 кв.м.).

Къщата разполага с 92 кв. м. жилищна площ, но тя може лесно да бъде разширена, тъй като в непосредствена близост до къщата има голяма покрита зона, свързана с голяма плевня (40 кв.м.), подходяща за преобразуване.

Градина обхваща 2600 кв. м. и е достатъчно голяма за добавяне на плувен басейн. Има великолепни изгледи от къщата и градината към красивите околности, районът е много спокойно и отлично място за почивка или постоянно живеене.

Имотът разполага с ток и вода, могат да бъдат пуснати интернет и цифрова телевизия .

Имотът е:
- На 24 км от гр. Шумен;
- 30 км от Мадарския конник (включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство)
- 40 км от гр. Разград;
- 45 Км от гр. Търговище;
- 50 км от гр. Исперих;
- 100 км от летище Варна и морския бряг;
- На 100 км от град Силистра;
- 105 км от град Русе и на границата с Румъния;
- 367 км от София - столицата на България

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит, платим с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба. Допълнителните разходи (нотариални такси, местен данък и държавна такса) възлизат на около 6% от продажната цена.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Шумен, България Топ оферти в Шумен, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот