Къща с двор в село на 25 км. от Велико Търново


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1110 м²

Цена
  15 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
248 км

Последна актуализация
08.12.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 248 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
Строителство
  • Тухла
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Външна баня
  • Външна тоалетна
  • Гараж
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

Имота представлява едноетажна къща с допълнителна постройка и дворно място. Разположена е върху избено помещение, а на етажа ще откриете три стаи и коридор. Общата РЗП на имота е 100 кв.м. В допълнителната постройка има малка кухня и още една допълнителна стая. Подовете са с много добро запазено дървено дюшеме, а таваните са покрити с декоративни плоскости. Къщата е в много добро състояние отвътре, но се нуждае от външен ремонт.

Двора е с големина от 1110 кв.м. и в него има навес и кладенец. Електричество и вода, вътре и отвън също са налични в имота. От двора се открива гледка към селото, църквата и хълмовете отсреща. Достъпа до имота е лесен през цялата година, макар да е посредством няколкостосин метра черен път.

Селото е живо и с добра инфраструктура. Близостта му да главният път го прави леснодостъпно през цялата година. Златаришка река пресича самото село, известна в горното си течение като Веселина, което може да зарадва всички любители на риболова. Селото е известно с това, че в него живеят най-добрите зеленчукопроизводители в Северна България.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот