Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етаж
2

Спални
4


Площ на сградата
150 м²

Площ на парцела
2000 м²

Цена
  21 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Електрически печки

Разстояния
229 км

Последна актуализация
28.11.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 229 км
Отопление
  • Електрически печки
Административна информация за офертата
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
  • На шпакловка и замазка
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

Двуетажна реновирана къща в близост до град Павликени
Имот с просторен двор в добре развито село
Двуетажна къща с двор от 2000 кв.м.. Къщата е в добро състояние, с по две стаи на етаж, коридор и предвидени помещения за бани на двата етажа. В пристройка има лятна кухня. Общата разгъната площ е около 150 кв.м. Ел. и ВИК инсталациите са в отлично състояние, в довра има и септична яма. Къщата е реновирана отвън. Стаите са без ремонт, но в добро състояние. Няма мебели. В имота има и голяма селскостопанска постройка. Дуварите са от камък. От имота се открива отлична панорама, а в съседство има голяма поляна. Достъпа до нея, макар и 100 м. черен път, е лесен през цялата година. Имота се намира в края на селото на спокойно и тихо място.
Селото се намира в централната част на Дунавската равнина, на 12 км. североизточно по пътя от гр. Павликени за гр. Полски Тръмбеш. То е разположено от двете страни на шосейния път, по левия бряг на малката рекичка Ялия. Селото заема площ от 1500 дка. Селото е голямо и добре развито и разполага с всички необходими удобства.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот