Урегулиран парцел в град-музей Копривщица

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
близо до / България

Обща площ
682 м²

Цена
  25 000
  37 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
110 км

Последна актуализация
26.08.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 110 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Предлагаме за продажба парцел в регулация в град-музей Копривщица, прочут със запазените си къщи от Възрожденския период и красивата природа. Градът е разположен в планински район, в живописна долина по течението на река Тополница, в сърцето на Средна гора. Намира се на 16 км от Подбалканския път и на разстояние 110 км от столицата София.

Парцелът е с площ от 682 кв.м. и подходящ за ниско строителство – къща на 2 етажа. Има виза за проектиране със следните параметри:
Плътност: 40%
Кинт – 0.8
Етажи - 2

Всичките необходими съгласувания с ВиК, енерго, геодезическо заснемане и други са направени, готов е за проектиране. Имотът е с лице към асфалтов път. Намира се в близост до стара черква и музея на Каблешков. До самия парцел е разположен хотел Смиловене, а на разстояние 100 м от парцела има борова гора.

Копривщица е един от малкото градове, които са запазили архитектурата на Възрожденския период. В града, който се радва на голям туристически интерес, са запазени повече от 380 паметника на възрожденската българска култура. Къщите от този период са със колоритни дворове, заобиколени от високи каменни стени и порти, а безредните построени извивки и тесни паважи, многобройните чешми допринасят за атрактивността на малкия град.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот