Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
Видин / България

Обща площ
16428 м²

Цена
  1 149 960
  70 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
220 км

Последна актуализация
25.07.2017 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
Административна информация за офертата

Ние Ви предлагаме една добра възможност да закупите голям парцел урегулиран поземлен имот на много разумна цена. Имотът се намира на главен път на входа / изхода на град Видин до бензиностанция "Шел" и действаща железопътна линия. Общата площ на парцела е 16 428кв. м и има 40 м лице на главния път. Това позволява да бъде застроена голяма площ. Парцелът дава една добра възможност за инвестиция. Може да построите за собствена или или за сметка на инвеститор промишлена или търговска сграда и да я отдадете под наем за дългосрочно или реализирате съвместни проекти. Това е добра перспектива и дава възможност да си върнете парите за кратко време.
Можете да закупите целия терен или на обособена част. Има възможност за увеличаване на площта чрез окрупняване със съседни имоти. Вода и ток има наблизо.
Ако сте готови да инвестиратe в земя, ние ви даваме шанс да го направите на добра цена.Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Видин, България Топ оферти във Видин, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот