-46% Намалена
цена

Парцел в село Соколово


Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
Соколово / Соколово / България

Обща площ
591 м²

Цена
-46% 15 500   8 500
  14 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
55 км

Последна актуализация
10.06.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 55 км
Административна информация за офертата

Предлагаме регулиран парцел за продажба, намиращ се в село Соколово, близо до морето.

Соколово се намира в Североизточен планов регион на България, част е от община Балчик, област Добрич. Намира се само на 6 км от курортния град Балчик, на 50 км от Варна(55 км от летището), на 19 км от Каварна, на 10 км от кк. Албена и на 5 км от голф игрищата. Селото е най-старото, но и най-модерното и развиващо се в областта на Добрич. В селището има детска градина, училище, читалище, аптека, параклис, къща за гости, няколко магазина и кафене-ресторант. В Соколово има достъп до интернет, както и кабелна телевизия. Развит е селският туризъм и селското стопанство.

Урегулираният парцел е със ъглова локация и има големина от 1210 кв.м. Достъпът до него става чрез асфалтов път. Вода и ток са в наличност на границата.


РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в Соколово, България Топ оферти в Соколово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот