-10% Намалена
цена

Къща в Соколово


Тип имот
Къща

Местоположение
Соколово / Соколово / България

Етаж
1

Спални
3

Бани
2


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
730 м²

Цена
-10% 55 000   50 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Отопление
Електрически печки

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
55 км

Последна актуализация
25.02.2021 г.

Брой запитвания
1 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 55 км
Отопление
  • Електрически печки
Административна информация за офертата

Предлагаме напълно обзаведена едноетажна къща в село Соколово.

Соколово се намира в Североизточен планов регион на България, част е от община Балчик, област Добрич. Намира се само на 6 км от курортния град Балчик, на 50 км от Варна(55 км от летището), на 19 км от Каварна, на 10 км от кк. Албена и на 5 км от голф игрищата. Селото е най-старото, но и най-модерното и развиващо се в областта на Добрич. В селището има детска градина, училище, читалище, аптека, параклис, къща за гости, няколко магазина и кафене-ресторант. В Соколово има достъп до интернет, както и кабелна телевизия. Развит е селският туризъм и селското стопанство.

Къщата е разположена на парцел с големина 730 кв.м., а застроената площ е 120 кв.м., което включва и верандата(20 кв.м.). Имотът разполага с 3 големи спални, от които едната е с душ, кухня, трапезария, дълъг и просторен коридор.

Дворът е добре поддържан, разполага с басейн( 7x4 m), храстчета и няколко плодови дръвчета. Градината е заобиколена от двуметрова каменна стена, на входа, на която има двойни порти. Оформено е бетонирано парко място.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в Соколово, България Топ оферти в Соколово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот