-16% Намалена
цена

Двуетажна къща "Акчелар"


Тип имот
Къща

Местоположение
кв. м-т Акчелар / Варна / България

Етаж
1/3

Асансьор
не

Спални
8

Бани
4


Площ на сградата
300 м²

Площ на парцела
1100 м²

Цена
-16% 199 000   169 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
10 км

Последна актуализация
15.02.2021 г.

Брой запитвания
2 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата

Предлагаме Ви за продажба триетажна къща в м-ст Акчелар, Варна.

Местността Акчелар ви предлага съчетание от спокойствието на планината и непосредствената близост на плажовете на Северното Черноморие. Акчелар се намира на 5 км от центъра на град Варна. На 5 минути с кола са плажовете на кк. Св.Св. Константин и Елена и варненски градски плаж. Най-близкият плаж се намира на 3,5 км, а морските курорти в близост предлагат множество места за забавления.

Достъпът до имота е отличен само по асфалт. В непосредствена близост има спирка на градски транспорт и хранителни магазини.

Къщата е изградена върху парцел от 1100 кв.м, който е ограден с масивна ограда. В двора пред самата къща има изграден басейн 20 кв.м.
Има гараж за една кола и минимум 4 паркоместа в двора.

Разположението по етажите е следното:
Първи етаж: На площ от 130 кв.м. са разположени 4 спални, 1 санитарен възел, антре.
Втори етаж: На площ от 142 кв.м. са разположени дневен тракт, в едно с кухня и трапезария, 3 спални, 3 тераси, 3 санитарни помещения и коридор.
Трети етаж: На площ от 60 кв.м. са разположени 1 спалня и тераса.

Техническа спецификация:
- монтирано отопление на газ;
- изводи за кухня;
- камина;
- PVC дограма;
- оборудвани санитарни помещения.

Общо има 8 спални и 4 комбинирани санитарни възела.
Покривът на конструкцията е след основен ремонт.

Къщата е за ремонт.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот