Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Слънчев бряг / близо до Бургас / България

Обща площ
41000 м²

Цена
  5 330 000
  130 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
25 км

Последна актуализация
27.07.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 25 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Неасфалтиран път

SUPER ИМОТИ предлага на Вашето внимание изключително предложение – парцел на първа линия до морето с невероятна гледка към планината и морето!

Този парцел се намира на 2,8 км от курорта Елените и на 6,5 км от популярния курорт Слънчев бряг. Международното летище в Бургас, което е и второ по големина в България и обслужва чартърни и редовни полети от цяла Европа и Русия, се намира на разстояние 25 км от парцела, другото летище във Варна се намира на 90 км от него.

Парцелът е с обща площ от 41000 кв.м. Той е в регулация и готов за застрояване. Параметрите на парцела позволят да се построи 49500 кв.м. жилищна площ. Основното предимство на парцела е, че граничи с чудесен плаж. От него се отварят прекрасни гледки към кристално чистото море, така и към курортите Елените, Слънчев бряг и стария град Несебър. Място е изключително и уникално заради това, че има собствен плаж и е окръжено от гори, които влизат в защитените зони по проекта Натура 2000. Това значи, че застрояването на тези територии е забранено. Като парцелът, които Ви предлагаме, не влиза в забранената за строителство зона. На разстояние 3,5 км от парцела минава неасфалтиран път. Ток и вода се намират на 800 метра от парцела.

Уникалното разположение на имота и панорамата благоприятстват за построяване на луксозен комплекс от затворен тип, ваканционно селище или хотел. Парцелът се намира на възвишение, което позволява на повечето апартаменти в бъдещия проект да имат панорамна гледка. Тук е единствения регион в Европа, където живее стадо диви коне.

Параметри на парцела:
• Първа линия море
• Кинт - 1,2
• Кота Карниз - 10 метров
• Плътност - 40%
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот