Привлекателна еднофамилна къща


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Видин / България

Етаж
2

Таванско помещение
да

Спални
3


Площ на сградата
130 м²

Площ на парцела
1000 м²

Цена
  13 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Прозорци
Дървена дограма

Разстояния
220 км

Последна актуализация
10.08.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Sofia (SOF): 220 км
Строителство
 • Тухла
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкони
 • Възможно паркиране на улицата
 • Паркинг
 • Таванско помещение
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
 • Дървена дограма
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
 • Цветна градина
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Неасфалтиран път
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Имаме удоволствието да ви предложим тази добре поддържана къща, разположена в малко и спокойно селце в района на Видин, на 23 км от административния град. Двуетажната къща разполага с три спални и се простира върху 130 кв.м жилищна площ. Приземния етаж се състои от коридор, кухня, хол и спалня, всички с циментова настилка. Външно стълбище води към втория етаж и се разпределя от коридор, просторен хол, две спални с дюшеме и голяма тераса. Третият етаж / мансарден /, можете да го преустроите в допълнително място за две спални и тераса. Имотът е снабден с електричество и течаща вода.
Имота се предлага се за продажба в добро състояние. Нуждае се от довършителни работи на мансардния етаж, обновяване, добавяне на баня и тоалетна. Градината се разпростира върху 1000 кв.м и е оградена с масивна ограда. Почвата е много плодородна, подходяща за отглеждане на разнообразни зеленчуци и плодове. В допълнение към имота има стопанска постройка - плевня, от камън и стара къща в традиционен стил. Районът е много спокоен, идеално място за развитие на селски туризъм и лов, както и богат на красиви места , които си струва да посетите.Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Видин, България Топ оферти във Видин, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот