-29% Намалена
цена

Двуетажна къща в отлично състояние близо до Бургас


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Бургас / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1500 м²

Цена
-29% 21 000   15 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Отопление
Камина / Печка на дърва

Разстояния
55 км

Последна актуализация
02.03.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 55 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Отопление
  • Камина
  • Печка на дърва
Административна информация за офертата

Имотът, който предлагаме на вашето внимание, представлява масивна двуетажна къща, намираща се в село Черково. Селото се намира само на 45 км от Бургас и на 15 км от магистралата Бургас – София. Има редовен транспорт, който свързва с. Черково с близките населени места и с град Карнобат. Най-близкото международно летище в Бургас е на около час път. На 3 км северозападно от с. Черково минава Русокастренска река - чудесно място за риболов.

Черково е тихо и спокойно селце, има читалище, където местните жители организират различни празненства. В селото от повече от седем години живеят няколко британски семейства, които са избрали това китно селце за свой нов дом.

Къщата, която ви предлагаме е на два етажа, със застроена площ от 100 кв.м., и се състои от:
Първи етаж – състои се от трапезария с кухненски бокс, хол с камина и вътрешна баня и тоалетна
Втори етаж – към втория етаж води вътрешна стълба. Той се състои от 3 спални и малко коридорче между тях.
Подовете на първия етаж и таваните на втория са от пресовани плоскости, вратите и дограмата са от масивно дърво.
Имотът е в много добро състояние, снабден е с всички комуникации – ток, вода.

Дворът е с площ от 1500 кв.м., добре поддържан.

Имотът е подходящ за постоянен дом. Селото е предпочитано от чуждестранни купувачи заради спокойствието, тишината и красивата природа.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот