Тип имот
Къща

Местоположение
кв. Стара част / Велико Търново / България

Етаж
1

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
409 м²

Цена
  95 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Бани
Вана, Оборудвана баня

Разстояния
220 км

Последна актуализация
06.12.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Sofia (SOF): 220 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Газификация
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкон
 • Баня
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
 • Паркинг
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
 • Блиндирана входна врата
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
 • Вана
 • Климатик
 • Миялна машина
 • Оборудвана баня
 • Печка
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Интернет
 • Кабелна телевизия
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Къщата е двуфамилна, построена през 1961 година, масивна, тухли и бетон.

Сутеренът на къщата е изцяло от масивен камък – дебел зид.

Продава се първи етаж от къщата 80 кв.м. и 2/3 части от сутерен, плюс ½ от общите части, вкл. общ вход на къщата, стълбище към етажа и стълбище към сутерен, ½ част от дворно място от общо 409 кв.м., гараж с ролетна врата, голяма панорамна тераса с метална стълба към задния двор, офис в предната част на къщата с отделен вход.

Къщата има преден и заден двор, каменен плочник, ограда ковано желязо на терасата и предния двор.
Таваните на първия етаж са с изолация от вата и гипсокартон, има частична изолация на фасадата, изолация на пода в сутерена.
Отоплителна инсталация с газов бойлер, радиатори във всички помещения без офиса, но има свободен извод и може да се свърже винаги. Има вариант за свързване към централен газопровод. Бойлерът е настроен да работи с пропан-бутан, система с три бутилки.
Подменени са изцяло ВиК и електрическа инсталация, PVC Schueco дограма с комарници, интериорни врати естествен фурнир.

Сутерен: 2 помещения с коридор – общо 30 кв.м. без общия коридор и стълбище. Помещение 16 кв.м., в което е парното с прозорец към западната част на двора , коридор и по-малка стая, с прозорец към предния двор.

Първи етаж: Две спални, дневна с кухненски сектор, коридор, баня и тоалетна, тераса.
Двете спални са със стандартни размери: запад/север с прозорец на запад, настилка паркет, юг/изток с два прозореца на юг и на изток, настилка паркет. Коридор теракот, имитация на паркет. Дневна с кухня изключително светла, с големи панорамни прозорци с изглед към Царевец, врата към голямата тераса, настилка паркет. В дневната са оформени три сектора – с мека мебел, маса за хранене и кухня, изключително функционално и подбрано, без излишък. Баня с прозорец на изток, две мивки, стъклена душ-кабина, тоалетна и биде, теракот и фаянс.

Офис: Оформен в предната част на къщата, директен контакт с предния двор, алумиева дограма, настилка ламинат, изолация на таван от вата и гипсокартон.

Гараж: 21 кв.м. с ролетна врата, директен подход от улицата.

Има нужда от довършителни дейности, но като цяло имотът е поддържан с много грижа и любов.

Перфектна връзка с обществен траспорт, в близост до гимназия – „Хуманитарна гимназия”, до площад „Царевец”, университета, окръжна библиотека, музеи, църкви, хотели.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот