Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Търговище / България

Етаж
1/2

Спални
3


Площ на сградата
142 м²

Площ на парцела
655 м²

Цена
  13 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
120 км

Последна актуализация
09.12.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 120 км
Строителство
  • Гредоред
  • Тухла
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Външна тоалетна
  • Вътрешна баня
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Обзавеждане
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Wi-Fi интернет
  • Асфалтиран път
  • Интернет

SUPER ИМОТИ предлага на вашето внимание двуетажна къща в село Макариополско. Макариополско е село в Североизточна България, с население 2 000 души, в община Търговище, Област Търговище. Намира се на 5 км. от Търговище и на 25 км. от Шумен.

Географията на селото е сравнително благоприятна. Зимата е мека, а лятото - не много горещо. Селото разполага с училище, читалище, стадион, дискотека, няколко частни малки басейни, мандра (производител), селскостопанска кооперация.

В близост до къщата няма производствени предприятия, които да нарушават флората и фауната. Наоколо са изградени жилищни и обществени сгради, училище, детска градина, Младежки дом, магазини, църква. Има добра транспортна достъпност, и е в близост до язовир „Буховци”.

Къщата е изградена през 1962 г.
Дворът е 655 кв.м. на наклонен терен, с малка денивелация. Обработва се и има засадени овощни дървета - ябълки 5 бр, круша, синя слива 2 бр., както и асма на бетонови стълбове с метална конструкция. В двора на къщата има едноетажна, тухлена, стопанска сграда 44 м2, под- трамбована пръст, с покрив - дървен гредоред покрит с керемиди и с изградена осветителна инсталация.

Къщата е с чиста жилищна площ 142 кв.м. и е разпределено на две нива:
Първи етаж: състои се от: хол, кухня, мазе
Втори етаж: хол и три спални
Отоплението е предвидено с печка на дърва.

Техническа спецификация:
• двойна дървена дограма
• под – дървен гредоред
• настилка мокет
• стени – тапет
• таван – цименто-варова мазилка

Къщата е окабелена. Има инсталирани стационарен телефон, интернет и кабелна телевизия.

Имоти и цени
РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Къщата може да бъде резервирана веднага с невъзвръщаем депозит от 3% от покупната цена, платима в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор за покупка и да заплати следващата вноска според плана за плащане, посочен по-долу.

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ

• 10% - при сключване на предварителен договор
• 90% - при нотариалното изповядване на сделката

или по договаряне.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 1 000 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Търговище, България Топ оферти в Търговище, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот