Къща за продажба в гр. Котел


Тип имот
Къща

Местоположение
Котел / България

Етаж
3

Спални
9

Бани
6


Площ на сградата
380 м²

Площ на парцела
250 м²

Цена
  155 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с паркет, Подове с теракот

Разстояния
120 км

Последна актуализация
19.01.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 120 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Строителство
  • Гредоред
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки
  • Камина
  • Локално парно
Административна информация за офертата

Този прекрасен имот се намира в китният възрожденски Котел. В сърцето на Стара планина при изворите на река Камчия, град Котел Ви предлага множество културни и природни забележителности. В града се намират музей на котленските възрожденци и природонаучен музей, които са част от Стоте национални туристически обекта на БТС. Природонаучният музей е сред най-големите в България. Общинската библиотеката "Петър Матеев" разполага с богат фонд от книги, където може да се намери разнообразна научна и художествена литература. В Котел се намира Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев“ със специалности: народни инструменти, народно пеене, български танци, лютиерство (изработка на народни инструменти). Котел отстои на 49 км североизточно от Сливен, на 37 км южно от гр. Омуртаг и на 328 км източно от столицата София. Разположен е в котловина на брега на река Котлешница в Източна Стара планина.
Имота представлява триетажна къща с обща застроена площ от 380 кв.м. разпределени между етажите по следният начин:
- На първи етаж - апартамент ,състоящ се от две спални, всекидневна с кухненски бокс, баня, тоалетна изцяло оборудвани и обзаведени.
- Втори етаж - три спални, всекидневна с кухня, баня , тоалетна; три тераси с невероятен изглед отново изцяло оборудвани и обзаведени всичко.
-Трети етаж - четири спални, всяка със самостоятелни баня и тоалетна, две тераси с прекрасен изглед.
Имота е снабден с кабелна телевизия ( с телевизор във всяка стая), интернет, телефон и инверторно отопление. Двора е с големина от 250 кв.м. и в него ще откриете открита площ с барбекю за летните месеци.
Къщата се намира на много добра локация, в близост до транспортни връзки ,на левия бряг на река Камчия.Продава се с цялото обзавеждане и оборудване, които са включени в цената.
Този имот Ви предлага уникални уют, тишина и спокойствие и е подходящ както за Ваш дом, така и за къща за гости или малък семеен хотел!
Не пропускайте тази уникална възможност да се сдобиете с готов за нанасяне прекрасен имот сред китната природа на Котелският край!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Котел, България Топ оферти в Котел, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот