-23% Намалена
цена

Традиционен имот в малко, китно село


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Габрово / България

Етаж
1

Спални
5

Бани
5


Площ на сградата
150 м²

Площ на парцела
1661 м²

Цена
-23% 22 000   17 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Няма отопление

Прозорци
Дървена дограма

Разстояния
220 км

Последна актуализация
08.05.2019 г.

Брой запитвания
2 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Sofia (SOF): 220 км
Гледки от имота
 • Гледка към планината
Строителство
 • "Стара тухла"
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Баня
 • Възможно паркиране на улицата
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
 • Открит паркинг
 • Паркинг
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
 • Дървена дограма
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Неасфалтиран път
ДРУГИ
 • Близо до ЖП гара

Имота представлява двор с големина от 1195 кв.м. , допълнителна земеделска земя към него 466 кв.м. и три сгради с обща застроена квадратура от 150 кв.м.
Селото е много малко, сред прекрасна природа с невероятни гледки. Намира се в непосредствена близост до Дряновският манастир и главният път от Велико Търново за Габрово. Атмосферата на мястото е неповторима, улиците са малки, а къщите там са в типичният за този район каменни дувари и покриви с каменни плочи.
Едната от сградите е пригодена за апартамент с място и ВиК за кухня, една спалня и място с ВиК за баня и тоалетна. Втората сграда се състои от две отделни спални всяка с място за баня и тоалетна и ВиК, а третата представлява отново жилищна част с кухня, трапезария с камина и две спални, всяка от които с предвидени помещения и инсталирана ВиК за баня и тоалетна.
Имота има голяма порта, армиран плочник, прекарани електрическа и водоснабдителна системи. Започнат е ремонт и към даденият момент всички покриви са ремонтирани, с поставени изолации и пренаредени каменни плочи. Всички тръби и кабели в сградите също са подновени. Баните и тоалетните трябва са пред завършване, като е необходимо да се постави теракота и да се оборудват.
С малко довършителни дейности и фантазия, този имот може да се превърне в кътче от рая!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Габрово, България Топ оферти в Габрово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот