-8% Намалена
цена

Изящна вила в близост до река


Тип имот
Вилa

Местоположение
близо до Видин / България

Етаж
3

Спални
4

Бани
2


Обща площ
200 м²

Площ на парцела
2700 м²

Цена
-8% 54 000   50 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Бани
Вана, Оборудвана баня

Подове
Подове с теракот

Вътрешни стени
Вътрешна изолация, Стени - латекс

Разстояния
220 км

Последна актуализация
16.12.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към река
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки
  • Локално парно
Административна информация за офертата

Тази хубава вила е с обща жилищна площ от 200 кв.м разпределена на три етажа. Циментова пътека със засадени цветя и асми ни води до къщата. Масивна дървена врата ни води към коридора на първия етаж. Там се намират уютна и модерно обзаведена всекидневна, две спални с ламинат и баня с тоалетна. Майсторски изработена дървена стълба извежда към втория етаж. Състои се от напълно оборудвана кухня с трапезария, просторна спалняи втори санитарен възел. От спалнята на третия етаж се излиза на тераса, която разкрива красива гледка към минаващата до вилата река. Имотът е отремонтиран със септична яма, прозорците са с ПВЦ дограма, подовите настилки са ламинат и теракот, подменена е електрическата инсталация и водопроводните тръби. Жилището се отоплява с локално парно на дърва и климатици. Не се нуждае от допълнителен ремонт.
Двора е от 2700 кв.м, напълно ограден и с паркинг за няколко автомобила. Засаден е плодни дръвчета, цветя и зеленина.
Вилата е разположена на живописно място, далече от съседи. На 50м от имота минава река в която запалените рибари ще открият най-разпространените за района видове риба. Къщата е достъпна целогодишно, намира се на 3км от Е-79 и на 18км от Белоградчишките скали.
Района е спокоен, подходящ за почивка в провинцията. Селото е голямо,има хранителни магазини, кафене, училище, поща, местна здравна служба и полицейски участък.Видин е на около 50 км разтояние.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Видин, България Топ оферти във Видин, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот