Розовата къща

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Видин / България

Етаж
2

Спални
4

Бани
3


Площ на сградата
349 м²

Площ на парцела
1760 м²

Цена
  35 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Бани
Оборудвана баня

Вътрешни стени
Вътрешна изолация, Стени - латекс

Климатик
Централна климатизация

Разстояния
220 км

Последна актуализация
15.10.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
Строителство
  • Тухла
Климатизация
  • Централна климатизация
Административна информация за офертата

Този красиво семейно имение е с добро разпределение и завидно местоположение на по-малко от 10 километра от града и на около 2 километра от бъдещия Дунав Мост 2. Имотът се състои от напълно самостоятелна, масивна постройка с 349кв.м на два етажа и 1760 кв.м двор с плътна ограда, беседка, волейболно игрище, тенис на маса и паркоместа за 5-7 автомобила - идеално място за селски туризъм или почивка извън града.
Къщата е напълно отремонтирана и с добро разпределение. Първият етаж се състои от напълно оборудвана и обзаведена кухня и трапезария и баня с тоалетна.
Спалните са разположени на втория етаж,четири на брои, където има още две бани и две тоалетни, хладилна витрина за напитки, голяма тераса с барплот, малък басейн (9 кубически метра), шезлонги и голяма шатра. Във всяка стая има кабелна телевизия, безжичен Интернет достъп, климатик и ПВЦ дограма с щори. Първият етаж се състои от напълно оборудвана и обзаведена кухня и трапезария и баня с тоалетна.Цялото обзавеждане е включено в цената.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Видин, България Топ оферти във Видин, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот