Двуетажна къща с голям двор близо до града


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етаж
2

Спални
6

Бани
3


Площ на сградата
400 м²

Площ на парцела
2000 м²

Цена
  95 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Подове
Подове с теракот

Разстояния
220 км

Последна актуализация
03.02.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
Административна информация за офертата

Прекрасен имот в село само на 5 километра от град Велико Търново. Имота представлява две къщи, нова двуетажна с 300 кв.м. РЗП и стара с 100 кв.м. РЗП. Двора е с големина от 2000 кв.м. и в него са разположени още голяма каменна плевня, кладенец и овошни дървета. Старата къща е запазена и се състои от четири стаи, веранда, помещение за баня с тоалетна и мазе. Новата е с гараж на партерният етаж, от който директно влизате в имота и преставлява:
На първи етаж се помещават две спални, всекидневна с кухненски бокс, голям коридор, баня с тоалетна, гараж. Вътрешни стълби водят до вторият етаж, където ще откриете четири спални, баня с отделна тоалетна, голям коридор и три тераси. Вътрешните стълби продължават към голямо таванско помещение, което може да бъде трансформирано в допълнителна стая.
Двора е просторен и от него се открива прекрасна гледка към селото и отсрещните хълмове и гори. Плевнята е голяма и конструктивно здрава с възможност в нея да се направят, механа, лятна кухня, както и да се използва за склад. Кладенеца е пълен с вода. Близостта му до града превръща този прекрасен имот, в място не само за отдих през уикенда, но и за Ваш дом.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот