Бизнес за продажба във гр. Видин


Тип имот
Бизнес

Местоположение
Видин / България

Етаж
2


Обща площ
353 м²

Цена
  207 200
  587 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
220 км

Последна актуализация
01.10.2010 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Паркинг
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

Предлагаме на вашето внимание двуетажна офис сграда намираща се на ул. Широка в гр. Видин. Първият етаж е 57 кв.м и е подходящ за кафене. Вторият етаж е със собствен вход и се състои от 6 офиса, всеки с отделна баня и тоалетна, коридор и стая за почистване. Застроената площ е 296,08 кв.м.
Фасадата на сградата е напълно завършена с изолация по стените от 6 см. стиропор и минерална мазилка. Дограмата е алуминиева с первази и рамки около прозорците от еталбонд. Покривът е плосък с положени 14 см. стиропор и два пласта хидроизолация и бордове от алуминиева ламарина.
Офисът се предава на шпакловка в офисните помещения, завършена подова настилка - гранитогрес в стълбищна клетка и коридори и монтирани фаянс и теракот в тоалетните. ВиК инсталация - монтирани са санитарните уреди и смесителите към тях. Ел.инсталацията е до ключ, инсталация за интернет и кабелна IV, климатизация и отопление с термопомпи -„Термопомпен агрегат вода-вода" и конвектори, соларни батерии и 500 литров бойлер за етажа. Монтирани са и интериорни врати от MDF с финиш ламинат и алуминиеви врати на тоалетните. Разпределението на помещенията е подходящо да се ползва за клиника, медицински център, офис сграда, хотел или близки по вид дейности.
Имотът се продава и отдава под наем – по споразумение.Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Видин, България Топ оферти във Видин, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот