Едноетажна къща с 5 спални в село Острица, Русенско


Тип имот
Къща

Местоположение
село Острица / Острица / България

Етаж
1

Спални
5

Бани
1


Площ на сградата
130 м²

Площ на парцела
500 м²

Цена
  20 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
140 км

Последна актуализация
23.03.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 140 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Възможно паркиране на улицата
  • Вътрешна баня
  • Вътрешна тоалетна
  • Паркинг
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

SUPER ИМОТИ предлага за продажба тази едноетажна къща с 5 спални разположена в село Острица, на 45 км от град Русе и 11 км от село Две Могили. Селото заема северния централен район на България и принадлежи към община Две Могили, Русенска област. Отдалечено е на около 150 км от най-близкия морски курорт и 100 км от най-близкия зимен курорт. Населението на селото възлиза на 400 души.

Най-близкото летище е това във Букурещ, Румъния и се намира на 140 км от селото.

ОПИСАНИЕ НА КЪЩАТА
Тази едноетажна къща се състои от 5 спални, кухня, баня с тоалетна и лятна кухня.. Има обща разгърната площ от 130 кв.м. Към имота спада и просторен парцел от 500 кв.м с две стопански постройка и паркомясто.

Общо състояние на имота

Тази типично селска къща е разположена в края на селото с гледка към хълмовете. Имотът се намира в добро състояние , но има нужда от освежаване като подмяна на дограмите и плочките/санитарния фаянс в банята. Като цяло този имот предлага голям потенциал за прекарване на тиха и релаксираща почивка сред природата.

Описание на градината

Градината е равна; с две стопански постройки.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА
Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ
Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

ПРИРОДЕН ПАРК РУСЕНСКИ ЛОМ
Природен пак Русенски Лом е разположен приблизително на 20 км южно от Русе. Паркът е получил своето име от река Лом, която е последния десен приток на Дунав. Природен парк Русенски Лом е известен със своята флора, която наброява 877 видове (23% от флората на България), 30 балкански и ендемични видове и 1 български ендемичен вид сред тях. Ендемичните растения формират 3,4% от всички растения в парка. В русенски Лом могат да бъдат открити над 22 вида риба. Паркът се гордее с 192 вида птици и 70 вида бозайници (от всичко 100 породи на територията на България). От всички хълмове на Природен парк Русенски Лом се разкрива невероятна панорама. Тя обхваща безкрайните извивки на долината на реката, гората и дивата красота на скалите, както и останките от старите крепости. Сред най-известите панорами е тази, която се разкрива от височините на село Червен.

Градът Червен е основан по време на Второто българско царство (13-14 век) и е бил един от най-големите военни, административни и икономически центрове на страната.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Острица, България Топ оферти в Острица, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот